Våra större evenemang


Midnattstravet

Midnattstravet på Romme avgörs alltid sista fredagen i juli. En härlig travkväll för hela familjen med artistuppträdanden från scenen, aktiviteter och spännande travlopp i sommarkvällen. 2024 är Midnattstravet planerat att genomföras den 26 juli.

Påsktravet

Dalatravet Romme arrangerar av tradition Påsktravet med STL och V75 på påskdagen. Om tävlingsschemat medger avgörs gulddivisionen som en deltävling inför finalen av Paralaympiatravet. 2023 fick dock tyvärr Påskatravet flyttas till Solvalla då vi hade sjuka hästar på Rommes stallbacke. 2024 är det 31 mars som gäller emd multi-Jackpot från ATG på V75.

Vintertravet

Romme har ofta tilldelats STL tävlingar med V75 i december. Dessa tävlingar har vi brukat smycka ut banan med en isbar, vinnande körsvenner fotas i en snötron och publiken kan njuta av vinterkonst. 2024 är det lördag 21 december.

Tjejkvällar på Romme
Tjejkvällarna har ofta varit mycket uppskattade evenemang. Travet har varvats med uppträdanden från scenen, utställningar, tävlingar och goodiebags med överraskningar från våra sponsorer. Vi återkommer med datum när det blir aktuellt.

Kommundagarna

Rommes Kommundagar har funnits med i närmare 40 år. I samarbete med ATG ombuden och våra sponsorer så har vi kunnat erbjuda bussresor från hela dalarna. Detta har varit en stor del av vad våra besökare förknippar med Dalatravet.Exempel på detta är Avestadagen och Norbergsdagen. 

Om vi får bra respons från sponsorer och ATG ombud så är vi inställda på att fortsatt kunna köra några av kommundagarna.