Mässor och evenemang

Är ditt företag intresserade av att hyra totohallen för att arrangera företagsevent eller mässor. Vår totohall erbjuder över 10.000 kvadratmeter stora ytor som lämpar sig utomordentligt för både större och mindre utställningar. Hela totohallen har helkaklat golv lämpar sig perfekt för mässor inom exempelvis byggsektorn och på Hot Rod Show har hela utställningshallen fyllts med bilar. 


Välutrustad totohall

Vår lunchrestaurang Charlies Bar ligger i mitten av totohallen. Vi på Dalatravet är vana att ta emot mässarrangörer och utanför anläggningen finns stora parkeringsmöjligheter. Det finns tillgång till elplatser vid beställning, I lokalen har vi ett stort antal klaffbord samt stolar, samt ett begränsat antal utställningskärmar och en scen.

Hyr anläggningen för Hästsportsaktiviteter

Dalatravet har ett mångårigt samarbete med Rommeis, Odinns Islandshästförening och Borlänge Ryttarsällskap som utnyttjar våra fantastiska faciliteter på stallbacken och tävlingsovalen i samband med sina tävlingar. De bästa datumen är populära och går tidigt åt, men när det inte är trav finns möjligheten att hyra vår anläggning för hästsports aktiviteter.

Dalatravet som eventarena

Vi själva arrangerar årligen Midnattstravet med artister och vår anläggning har alla faciliteter som krävs för att genomföra ett bra event. Vi har enorma inhängnade ytor utomhus, samt en rymlig totohall inomhus, parkeringar, restauranger och toaletter. Vi har även ett antal lokaler som kan användas vid föreläsnignar. Det största arrangemang som genomförts är nog Skidsprint på innerplan, men SM i traktorpulling och Trucks in Dalarna är andra stora event som arrangerats på banan.

Kontakta Mikaela Almgren, för offert 072-222 24 35 eller mikaela.almgren@romme.travsport.se