Tränarintervjuer

Tränarintervjuer till Rommes V64 tävlingar 17 januari


Jörgen Westholm (gm Wiliam Ekberg)

Dirty Martini (2) gick bra I första starten och vi räknar med att loppet har gjort honom att och att han tar ett steg framåt. Det här loppen är ju alltid öppna men om det inte händer något så bör han kunna vara med där framme någonstans.

L.Q.Widde (4) är en kapabel herre som har varit ifrån en period. Har dock tränat på och det känns som att han har fortsatt fin form. Han står fortfarande rätt inne i loppen i förhållande till sin kapacitet. Bra chans om han sköter sig men helt säker på benen är han inte.

Lill Hans (4) tävlar på jämnt och säkert men kan strula till det för sig emellanåt. Han har fungerat bra tillsammans med Jorma tidigare. Insatsen senast var ej heller något att säga om. Kan vara värd ett streck om man önskar att gardera upp loppet.

Mr Courvoisier (5) är en en fin häst som stadigt utvecklas. Har agerat uppåt i jobben och det kan vara läge för att han nu skall kunna vara med och tampas bland de tre i ett på papperet öppet lopp.  

Reven Dejavu (6) har verkligen gjort det bra. Har i stort sett hela tiden gått från klarhet till klarhet. Var förra lite beroende av att komma till ledningen men fungerar numera lika bra från alla positioner. Möter en del bra hästar men skall ändå ses med en bra chans att vara med i striden igen.

Graces Candy (8) har skött sig bra i vinter och bibehåller sin fina form. Har ett passande läge och bör därmed kunna få ett lämpligt lopp. Skall vara en av de som tidigt ses med chans att dyka upp i segerstriden. 

Master of Trix (8) har bra form men det blev fel senast så den starten kan vi glömma. Har nu ett lite chansartat läge men kan v bara hitta de rätta ryggarna så skall han absolut kunna vara med och tampas bland de 3-4 främsta.  

Hula Hula Sisu (9) kom fel på det senast i V75. Efter ett lopp i dödens var han då slagen in på upploppet, Var riktigt fin i starten innan så det är en häst som vi hoppas en hel del på. Han är bra för klassen och skall kunna vara med striden. 

Tomas Pettersson

Musett af Djupmyra (6) har gjort fina lopp på sistone men har haft dåliga lägen. Senast hamnade vi långt bak senast och tvingades ut i spåren till slut. Har nu ett mer passande startspår och bör kunna få ett lopp i den främre träffen. Jag tycker nog att hon hör hemma bland tre fyra hästar som skall streckas. 

Madame af Djupmyra (7) blev över från start och tvingades backa ned i kön. Jag tvingades sedan till ett avvaktande upplägg men hon avslutade bra mellan hästar och gav ett klart formbesked. Tycker att det ser ut som en passande uppgift denna gång så hon är ett tidigt streck. ​

Anders Högberg 

Lome Lux (1) gör en högintressant start. Han har jobbat otroligt fint i stort sett hela tiden. Han gick fort på Gävle under V75-dagen och avslutade då utan sällskap med en 36-runda utan att vara det minsta lilla pressad. Han har dock speedad under 30-strecket flera gånger. Det är klart att han möter tuff konkurrens men jag hoppas ändå att jag har en häst som skall kunna vara med och göra upp om en topplacering. 


info@dalatravet.se