Foto: Lena Emmoth, TR Bild

Bli medlem i Dalarnas Travsällskap!

Rommes travbana ägs och drivs av Dalarnas Travsällskap. Vi är en förening med ett 100-tal medlemmar som gärna ser att alla travintresserade i regionen kommer med och engagerar sig i vårt travsällskap.


Vi tror att du som läser det här är en av dem som borde vara med i travsällskapet. Idag har vi massor av aktiva och intresserade som inte är med i föreningen. Travet har skiljt sig från sportens värld i övrigt. Ingen kan spela fotboll i seriesystemet utan att vara med i en förening. Men i travet kan man köra och träna utan att man är med i föreningen.

Ja, faktum är att det har varit svårt att få vara med. Från när travsällskapen bildades fram till 2014 var travsällskapen slutna, med ett tak för hur många som fick vara med och strikta regler för inval.

Från Dalarnas Travsällskap var vi pådrivande för att de ålderdomliga reglerna skulle avskaffas. Nu kan alla som vill vara med och vi behöver bli fler som kan vara med och ha trevligt på travet och ta ansvar för vår anläggning och våra tävlingar.

VI VÄLKOMNAR ALLA SOM GILLAR TRAV.

Gå med genom att fylla nedanstående formulär.

Kent Joas, ordförande, Dalarnas Travsällskap

 

Ansökan om medlemskap

Tack för din ansökan!

Dalarnas Travsällskap
Sveden 20
781 92 Borlänge