Foto: Lena Emmoth, TR Bild

Travskoleansvarig på Dalatravet Romme

Är du van att arbeta med hästar och tillhörande uppgifter inom travsport och brinner för att arbeta med barn och ungdomar? Då ska du söka vår tjänst som travskoleansvarig på Dalatravet Romme.


Verksamheten

Du kommer att arbeta med att utveckla och inspirera våra ungdomar och vuxna.
På travskolan utbildas barn och vuxna i allt som ingår i travsport. Din roll kommer att vara att lära våra deltagare allt om hästskötsel, körning, monté och allt som hör sporten till.

'Du kommer att vara den som noggrant sköter om stall, hästar och den utrustning som används till hästar och utbildning. Då du har social kompetens och gillar att möta nya människor kommer du att vara en av dem som håller i studiebesök, kundbesök och är med vid andra aktiviteter som arrangeras av travskolan. Din goda ledarförmåga kommer väl till pass vid planering och genomförande av en del av vårt breda kursutbud. 

Genom din idérikedom, positiva attityd och ditt engagemang kommer vi tillsammans att kunna utveckla utbildningsverksamheten till något ännu större än vad den är idag.

Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning och en stor del av arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll och helger i och med att det är då merparten av undervisningen sker.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig med goda kunskaper inom hästar och travsport
Vana och kunskap att jobba med sociala medier är ett plus

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Att ansvara för travskolans hästar, skötsel, rekrytering och utbildning
  • Att ”sälja” travskolan och Dalatravet i alla kontakter
  • Att vara delaktig i att ta fram mål och arbetsplan

Intervjuer sker löpande

Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper som pedagogisk ådra, engagemang, kreativitet, kommunikationsförmåga och positiv inställning.

Ansökan skickas till Åsa Holmberg
asa.holmberg@romme.travsport.se, tel 070-918 18 12

Publicerad måndag 1 juli 2024.