Fernlunds sommarmys


Hockeykvällen på Dalatravet blev en stor succé. Nu inleder travet och Patrik Fernlund ett samarbete. Framöver hälsar vi alla välkomna till: Fernlunds sommarmys!

Patrik Fernlund var tillsammans med Dalatravet arrangör för hockeykvällen som vi hade för ett par månader sedan med inriktning på travsporten och Leksands IF. Kvällen blev en formidabel succé, med nästintill fullsatt restaurang och kuskar och tränare som hyllades på restaurangen samtidigt som Leksands IF var i fokus mellan loppen.

Dalatravet vill nu spinna vidare på detta och har nu kommit överens med Patrik Fernlund om ett samarbete framöver. Fernlund kommer få ansvar för event under ett par tävlingsdagar under året, se listan längre ner.

– Det är mycket glädjande och spännande. Vi tror detta kommer bli riktigt trivsamt och uppskattat bland våra gäster, säger Sven Eriksson.

– Jag var själv på plats och såg hur trevligt det var på hockeykvällen. Att spinna vidare på det är en självklarhet, och vi hoppas att ingen vill missa Fernlunds sommarmys framöver, Dalatravet har fina möjligheter under sommaren och det ska vi utnyttja, säger Rommes nye ordförande Kent Joas.

Patrik Fernlund säger så här om framtiden:

– Restaurangchef Björn Ryde med personal hittade jag ett bra samarbete med under planeringen av hockeykvällen och deras vilja att göra något bra och spännande har sporrat mig att hoppa på detta. Vi återkommer framöver vad som händer på de aktuella dagarna, men vi såg senast att det går att locka folk på trav om man har rätt produkt och jag hoppas att de planerade kvällarna blir lika välbesökta som den i mars.

Som du hör. Boka in Fernlunds sommarmys i din kalender redan nu - de planerade dagarna ser du här nedan! Mer information kring dessa event kommer. Så fort vi har paketeringen färdig släpper vi det på sociala medier och på Dalatravets hemsida. När det är gjort går det bra att boka de olika eventen. Följ utvecklingen framöver!

FERNLUNDS SOMMARMYS – SAVE THE DATE!

Torsdag 22/6, kvällstrav i Rättvik. Midsommaren kickar igång - och den gör det på Dalatravet Rättvik. Vad sägs om travsport, solsken, musikunderhållning, lite god mat och något gott i glaset?

Lördag 12/8, kvällstrav på Romme. Heldag på Rommetravet! V75-finaler på Åbytravet med Åby Stora Pris följer vi först på storbilds-tv, för att sedan följa Rommes tävlingar live där vi äter och dricker gott med intressanta inslag under kvällen.

 

 

Publicerad onsdag 10 maj 2023.